Wimpers

Bij Beauty 642 hebben we een ruime keuze aan behandelingen. Je kan eenvoudig je afspraak online in plannen door op de button “Maak een afspraak” onderaan de pagina te klikken. Natuurlijk kan je ook altijd even bellen of mailen.

Wimpersextensions One by One

Nieuwe set +/- 80 min € 50,00
Bijvullen 2 weken +/- 60 min € 20,00
Bijvullen 3 weken +/- 80 min € 26,00
Verwijderen +/- 20 min € 10,00 

De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers gezet. Je eigen wimpers worden dus verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. Doordat elke wimper verlengd wordt merk je het niet als je wimpers verliest, want dat gaat ook gebeuren. Normaal verliezen we zo’n één tot twee wimpers per dag, of je nu wel of geen wimperextensions draagt. Je gaat dus wimpers verliezen wanneer je wimperextensions draagt, maar niet meer dan normaal. Doordat er op elke wimper een wimperextension is gezet ontstaan er nooit gaten in je wimpers. Wel merk je na ongeveer twee weken dat je wimpers minder vol zijn. 

In principe blijven de wimpers zo’n twee tot drie weken zitten. Dit verschilt per persoon en het kan best zijn dat ze de ene keer beter blijven zitten dan de andere keer.

Je kunt alles doen met wimperextensions zolang je ze maar goed schoonmaakt. Gebruik daarom een speciale cleaners van je specialist waarmee je je wimpers schoonmaakt. Daarnaast is het belangrijk dat je ze elke dag borstelt om losse wimpers te verwijderen en ze in model te brengen. Je kunt gewoon sporten, zwemmen, douchen… Dit heeft geen effect op het verliezen van je wimpers.

Wel is het belangrijk om een paar dingen in je achterhoofd te houden:
1. Gebruik je eyeliner? Dan is het belangrijk dat je je make-up goed verwijdert omdat eyeliner dicht tegen de wimperrand zit.
2. Kies wel voor producten die geen olie bevatten, deze kunnen de lijm van de wimpers losmaken.
3. Daarnaast moet je even opletten als je veel in je ogen wrijft. Je kunt zo sneller wimpers verliezen. Je verliest dan niet alleen de wimperextensions, maar ook je eigen wimper.

Alle voordelen op een rij:

Geen mascara

Bespaart tijd

je kan alles ermee doen

Natuurlijke uitstraling

Laten de ogen gelift/ opener lijken

Gewichtloos

Mooie wimpers ieder moment van de dag

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift € 37,50
Lash Volume Lift + verven € 45,00
Lash Volume Lift + Henna Brows € 60,00

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen, zonder dat er gebruik word gemaakt van een wimperkruller, mascara of wimperextensions. Lash lifting word uitgevoerd op de natuurlijke wimperharen.

Voordelen:

Natuurlijke wimpers lijken langer zonder extensions

Resultaat is te zien mogelijk 6 tot zelfs 8 weken

Zwemmen, douchen en make-up is geen probleem!

Wil je de wimpers ook meteen laten verven?  Door de combinatie van wimpers verven en de Lash volume lift krijgen je wimpers gelijk een intensere uitstraling. 

Combi deal: Lash volume lift + Henna brows

Wil jij gekrulde wimpers en meteen je wenkbrauwen laten doen? Boek dan de combi deal!

*De wimpers mogen 24 uur niet nat worden na de behandeling.

*Er word bij deze behandeling gebruik gemaakt van siliconen pads

Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

Beauty 642

Faunastraat 60
1531 WH WORMER
T: (075) 303 05 98
E: info@beauty642.nl

Wij zijn aangesloten bij de Anbos:

anbos