De kracht van een positieve mindset!♡

Mijn naam  is Stephanie, founder van Schoonheidssalon Beauty 642 – Beauty 642 Coaching – Beauty 642 Academie en ons eigen Skincare merk Softly Skincare.

Tijdens mijn ondernemers reis kwam ik terecht in een burn-out en stond op het punt om de handdoek in de ring te gooien.

Het enige wat mij nog ging helpen, wat een compleet andere mindset en goed voor mezelf gaan zorgen.

Kim Munnecom kwam op mijn pad, en samen zijn we een onwijs mooie transformerende reis gaan doorlopen!♡

Ik heb gewerkt om als persoon/moeder en ondernemer weer helemaal in mijn kracht te staan.

Ook hebben we het Weightloss Mastery Traject erbij gepakt, om te zorgen dat een gezonde leefstijl en mindset helemaal in balans komt.

Ik voel me fitter dan ooit, ik val kilo’s af zonder te diëten #nooitmeeropdieet en mijn positieve mindset is bizar hoog.

Normaal deel ik een link niet zo snel, maar ik wil mijn reis en positieve ervaring ervaring niet voor mezelf houden!

Elke vrouw (en man) mag elke dag zijn allermooiste gelukkigste leven leven!

Liefs Stephanie!♡

 

Check hier alle info!

 

Meer info wet van aantrekking!

Heb je ooit gehoord van de wet van aantrekking? Het idee dat positieve gedachten positieve resultaten aantrekken, klinkt misschien als hocus pocus, maar er zit wel degelijk een kern van waarheid in. Door je mindset te trainen en te focussen op het goede, kan je jouw realiteit veranderen en jouw dromen waarmaken.

Dus voed jezelf met inspirerende boeken, motiverende podcasts en positieve mensen om je heen. Een lifechanging mindset kan je leven transformeren.

Ik weet het uit eigen ervaring.

Toen ik besloot om mijn negatieve gedachten los te laten en te focussen op het positieve, veranderde alles voor mij. Ik begon groter te dromen, actie te ondernemen en mijn leven te leiden zoals ik dat wilde.

Dus onthoud: jij hebt de kracht om je mindset te veranderen en jouw dromen waar te maken. Laat je niet tegenhouden door twijfel of angst, maar geloof in jezelf en de mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Met een positieve mindset kan je bergen verzetten en de wereld veroveren. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en creëer de toekomst die je verdient!