Visagie

Bij Beauty 642 hebben we een ruime keuze aan behandelingen. Je kan eenvoudig je afspraak online in plannen door op de button “Maak een afspraak” onderaan de pagina te klikken. 

LET OP: De Bruids Visagie is alleen te boeken via telefoon of per mail in verband met het goed afstemmen van de wensen. 

Jouw bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven en dan wil je natuurlijk stralen. Daarom zorgt Beauty 642 voor een stralende bruidsmake-up. Kom een aantal weken voor jou bruiloft langs voor een proef make-up. Tijdens de proef make-up proberen we verschillende looks uit om er achter te komen wat het beste bij jou staat en bij de bruidskleding. Mocht je zelf ideeën hebben print of knip ze uit want daar wordt rekening mee gehouden. Er wordt gewerkt met de make-up van PUNE.

Bruidsmake-up + proef make-up

€ 135,00 

We gaan samen kijken welke make-up en kleuren het mooiste staan bij jou. Dit doen we tijdens de proef make-up. Op de dag zelf kom je naar de salon toe om jouw bruids make-up aan te brengen.

Bruidsarrangement

€ 190,00 

Proef make-up, Bruidsmake-up trouwdag, Gezichtsbehandeling 60 minuten (ongeveer 4 weken voor de bruiloft), 3 dagen voor de bruiloft epileren van de wenkbrauwen. (Tijdens de gezichtsbehandeling wordt het gezicht gereinigd, gescrubt, onzuiverheden verwijderd, intensief werkend masker, epileren, een handmassage en een dagverzorging.)

Familie bruidsmake-up

€ 30,- p.p.

Op de grote dag kom je naar de salon toe. Beauty 642 verzorgt ook de make-up van de ouders, getuige, familie etc.

Dag/avond make-up 

€ 30,00 

Heb je een feestje of een bijzonder gelegenheid waarvoor je opgemaakt wilt worden? Dan kan dat natuurlijk ook! Samen gaan we kijken voor een passende make-up look.

Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

Beauty 642

Faunastraat 60
1531 WH WORMER
T: (075) 303 05 98
E: info@beauty642.nl

Wij zijn aangesloten bij de Anbos:

anbos