Producten 

Bij Beauty 642 hebben we een ruime keuze aan behandelingen. Je kan eenvoudig je afspraak online in plannen door op de button “Maak een afspraak” onderaan de pagina te klikken. Natuurlijk kan je ook altijd even bellen of mailen.

Puurr

PUURR is zoals de naam al zegt een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter.
De producten zijn niet op dieren getest en zijn er voor verschillende huidtype’s. Ook niet onbelangrijk is dat de producten van hoge kwaliteit zijn, voor een betaalbare prijs!

In onze schoonheidssalon  werken wij dus met het geweldige product Puurr. Onze specialistes zijn op de hoogte van de werking en ingrediënten van onze producten en zijn gespecialiseerd om u een passend huid advies te geven.

Loveli

Puur natuurlijke deodorant stick zonder aluminium, die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur. Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. Maar ook kokosolie heeft een neutraliserende werking en arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

Softly Skincare

Natuurlijke, no-nonsense skincare

Een mooie huid moet voor iedereen haalbaar zijn.

Wat goed is voor de natuur, is goed voor jou. Met zorg, liefde en natuurlijke ingrediënten hebben we Softly Skincare samengesteld.

Niet op basis van hypes, ingewikkelde ingrediënten of vage beloftes. Wel op basis van de echte ervaringen en wensen van de klanten in onze salon. Waar hebben zij – en hun huid – behoefte aan? Niet aan moeilijke producten. Wel aan producten die draaien om verzorgen.

Maak kennis met jouw nieuwe favoriete huidverzorging. Onze producten bevatten voor 98% natuurlijke ingrediënten. En dat verschil voel je.

Als je weet wat er in je verzorgingsproducten zit, weet je nog beter wat het effect ervan is. En effect: daar gaan we voor. Niet smeren om te smeren, maar om te stralen.  

Huidverzorging verschilt per persoon en vraagt dus om persoonlijke aandacht. Die geven wij je graag. Meer weten over wie we zijn, waar we voor staan en bovendien wat we voor jouw huid aanbevelen? We staan voor je klaar met advies, antwoorden en een luisterend oor.

  • Transparant en eerlijk
  • Natuurlijk en puur
  • Persoonlijk advies

Observe 520 Huidanalyse

Met dit fantastische apparaat nemen wij samen een kijkje IN jouw huidlagen en kunnen nog beter laten zien wat de huid nodig heeft om de huid te doen laten stralen & verbeteren!

Denk bijvoorbeeld aan :

Porie structuur

Diepte van aanwezige lijntjes en rimpels

De elasticiteit van de huid

Doorbloedingsproblemen (couperose, rosacea)

Oppervlakkige en diepliggende pigmentschade

Hoeveelheid talg

Vochtgehalte

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op of boek een behandeling met ons geavanceerde huidanalyse apparaat .

Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

Beauty 642

Faunastraat 60
1531 WH WORMER
T: (075) 303 05 98
E: info@beauty642.nl

Wij zijn aangesloten bij de Anbos:

anbos