Producten 

Bij Beauty 642 hebben we een ruime keuze aan behandelingen. Je kan eenvoudig je afspraak online in plannen door op de button “Maak een afspraak” onderaan de pagina te klikken. Natuurlijk kan je ook altijd even bellen of mailen.

Puurr

PUURR is zoals de naam al zegt een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter.
De producten zijn niet op dieren getest en zijn er voor verschillende huidtype’s. Ook niet onbelangrijk is dat de producten van hoge kwaliteit zijn, voor een betaalbare prijs!

In onze schoonheidssalon  werken wij dus met het geweldige product Puurr. Onze specialistes zijn op de hoogte van de werking en ingrediënten van onze producten en zijn gespecialiseerd om u een passend huid advies te geven.

Loveli

Puur natuurlijke deodorant stick zonder aluminium, die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur. Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. Maar ook kokosolie heeft een neutraliserende werking en arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

Observe 520 Huidanalyse

Met dit fantastische apparaat nemen wij samen een kijkje IN jouw huidlagen en kunnen nog beter laten zien wat de huid nodig heeft om de huid te doen laten stralen & verbeteren!

Denk bijvoorbeeld aan :

Porie structuur

Diepte van aanwezige lijntjes en rimpels

De elasticiteit van de huid

Doorbloedingsproblemen (couperose, rosacea)

Oppervlakkige en diepliggende pigmentschade

Hoeveelheid talg

Vochtgehalte

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op of boek een behandeling met ons geavanceerde huidanalyse apparaat .

Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

Beauty 642

Faunastraat 60
1531 WH WORMER
T: (075) 303 05 98
E: info@beauty642.nl

Wij zijn aangesloten bij de Anbos:

anbos