JANUARI TREATMENT

Na een geweldige drukke december maand is het tijd voor extra ontspannende momenten & dan komt daar deze heerlijke treatment om de hoek kijken.

We beginnen met een heerlijke massage van nek/schouders/gezicht & hoofdhuid voor een relaxte start van deze behandeling tijdens deze massage gebruiken we heerlijke olie van Treatments

na de heerlijke facial massage beginnen we met een dubbele reiniging van gelaat waarbij we de huid een heerlijke frisse glow geven.

We voorzien de huid van een luxe masker van Skin for Skin! We maken de keuze uit het Lift me Up of Get me glowing Mask.
Het masker zit bomvol Collageen / Hyaluron en bevat mooie ingrediënten om de huid te verstevigen & te voorzien van de juiste voedingstoffen!

Resultaat? Een zijdezachte, gehydrateerde huid met een ultimate glow of liftend effect!

tijdens het geweldige masker geven wij een heerlijk hand & arm massage met een Treatment olie, het is niet te bevatten hoe heerlijk een hand/arm massage kan zijn!
Ze hebben heel wat te dragen in ons leven, een extra aandachtspunt dus!

Na al dit relaxen is het tijd voor onze ogen! Sluit ze lekker, en ervaar een heerlijke oog verwennerij!
Dmv een heerlijk oogmasker / oogmassage & oogserum komen de ogen even helemaal tot rust!

We zoeken een passend serum uit, precies wat de huid nodig heeft en brengen deze met een activerende massage aan, de huid word op die manier aan het werk gezet en neemt het serum goed op.

En natuurlijk sluiten wij hem af met een heerlijke dag/nacht crème & kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie/cappuccino/latte/thee of water !

€ 52,50