Huidverbeterende Gezichtsbehandelingen

Samen werken aan een stralende huid

Bij Beauty 642 hebben we een ruime keuze aan behandelingen. Je kan eenvoudig je afspraak online in plannen door op de button “Maak een afspraak” onderaan de pagina te klikken. Natuurlijk kan je ook altijd even bellen of mailen.

Fruitzuurpeeling

€ 54,50 

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling heeft een keratolytische werking, wat betekent dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling verwerkt de kitsubstantie tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen en kunnen afschilferen. De “nieuwere” huid wordt zichtbaar en deze is veelal gladder, voller en meer effen van teint. Het wordt ook wel een chemische peeling genoemd. Ondanks het woord ‘chemisch’ zijn de peelings van natuurlijke afkomst. Wij werken met drie verschillende AHA peelings en een BHA peeling.

We zetten fruitzuurpeeling in voor:

 • Doffe vale huid
 • Actieve acne
 • Oppervlakkige acne littekens
 • Pigmentvlekken
 • Droge huid
 • Verdikte rokers huid

Spa Skin Scrubber

€ 54,50 

Een Skin Scrubber verwijdert het bovenste laagje van de opperhuid (dode verhoorning), waardoor het huidvernieuwingsproces wordt versneld. De Skin Scrubber heeft een sterk reinigende werking en maakt talg in de huid los, waardoor het makkelijker uit de poriën verwijderd kan worden. Daarnaast kan de Skin Scrubber ook werkstoffen insluizen en zo de doorbloeding en de huidvernieuwing te versnellen. Dit heeft tevens een positieve invloed op de vochtbalans van de huid en bevordert de aanmaak collageen.

Dermaroller

€ 54,50

De dermaroller is speciaal om veroudering (rimpels, verslapping), littekens en een oneffen huidreliëf te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller wordt gebruikt om uw huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. En dit is precies wat uw huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen! De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter gebruiken van uw huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt bv. het Hyaluron Concentraat te absorberen tot diep in de huid. Waardoor deze nog meer resultaat zal geven. Een vollere en frissere huid !

De Titanium Dermaroller bevat 540 naalden. De 540 naalden zijn verdeeld over 9 bladen van 60 naalden en heeft 0.5 mm naaldjes deze is geschikt voor fijne lijntjes rond de ogen en oppervlakkige (acne) littekens, stimulatie van de aanmaak van collageen, anti-aging, hyperpigmentatie en voor betere opname van huidverzorgingsproducten. Doordat de Titanium Dermaroller 540 nog meer kleine openingen in de huid maakt, wordt de aanmaak van collageen nog meer gestimuleerd. De gevoeligheid is ook veel minder dan bij gebruik van dermarollers met 192 naaltjes omdat het meer kleine naaldjes bevat.

Op een droge schone huid maakt u horizontale en vertikale baantjes tot dat er een flinke doorbloeding ontstaat.

Bio Pulse

€ 70,00

Biopulse Therapy is een intensieve, huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling is ontworpen om op snelle wijze de gezondheid en het natuurlijke functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage. We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mi van natuurlijke stoffen die verschillende huid- en lichaamsproscessen op gang brengt. Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van het lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

Er zijn verschillende indicaties die we kunnen behandelen met BioPulse Therapy zoals anti-aging, verstevigen van de gelaatspieren, reductie van puistjes, een onzuivere huid en onbalans door stess. Echter, net als bij sporten, behalen we de beste resultaten als we de behandeling regelmatig toegepassen. Om de behaalde resultaten te behouden, adviseren wij jaarlijks een kuur te doen.

Het masker werkt 45 min in en daarna verwijderen we het met een wasmassage. Hierna neutraliseren we de huid met een Biopulse toner en brengen we een Oil Elixir aan voor de juiste verzorging. De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en kan warm aanvoelen. Ook kan er vlak na het masker tijdelijk oxygenatie effect aanwezig zijn op de huid: dit komt doordat de bloedvaatjes zuurstofrijk zijn gevuld. Na enkele uren trekt dit automatisch weg.

Na de behandeling mag je gedurende 24 uur geen make-up of huidverzorging aanbrengen op de huid. Daarnaast moet je zon, sauna of fysieke inspanning vermijden. In de dagen na de behandeling kan de huid er af en toe nog roze kleurig uitzien op de delen waar het masker is aangebracht. Verder is het erg belangrijk om gedurende de dag minimaal 2 liter water te drinken: dit is belangrijk voor het afvoeren van afval- en gifstoffen

De inzet van BioPulse Therapy voor een intensieve huidherstellende werking

Onze BioPulse Therapy is geschikt voor:

 • Anti-aging
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Acne huid
 • Huid dat uit balans is (door stress)
 • Verslapte huid
 • Vraag een gratis huidadvies aan

Voor een goed resultaat adviseren wij:

 • Minimaal 6-8 behandelingen
 • Pauze tussen de behandelingen min 7 dagen tot max. 14 dagen
 • Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar
 • Passende verzorgingsproducten te gebruiken
 • Voor maximaal resultaat is het aan te raden om deze behandeling te combineren met de microneedling. Je kunt hierdoor in kortere tijd intensievere resultaten behalen.

Bio Peel

€ 54,50 

Een BioPeel is een kruidenpeeling, waarbij we een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aanbrengen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage zorgen we ervoor dat de huid de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal opneemt. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. De gladde huid die je ervaart na de behandeling ontstaat door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen, die droog en ruw aanvoelen.

BioPeel is uniek, omdat het gemaakt is van een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat het masker goed wordt opgenomen door onze eigen huidcellen. De BioPeel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hierin voorzien we de stamcellen, die de huidcellen voeden, van de benodigde voedingstoffen. Het resultaat: een gezondere, gladde huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit. De Spirulina alg die in deze mix is opgenomen, bevat van zichzelf al elf vitamines, tien mineralen en achtien aminozuren. Omdat deze voedingsstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de BioPeel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de BioPeel een sterk ontgiftende werking

Waar kan de BioPeel voor worden ingezet?

 • Huid die in onbalans is
 • Huid met acne of kleine onzuiverheden
 • Pigmentstoornissen door de zon (hyperpigmentatie)
 • Fijne lijntjes en huidverslapping
 • Grove poriën
 • Het verfijnen van de huidstructuur
 • Egale teint

De behandelingen worden met tussenpozen van min. 7 tot max. 14 dagen toegepast. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen. Wij raden het aan om na een kuurverband de BioPeel aantal keer per jaar te herhalen.

 • Minimaal 3-6 behandelingen in kuurverband
 • Eenmalig de BioPeel is een goede behandeling voor een extreme voedingsboost
 • Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar
 • Passende verzorgingsproducten te gebruiken

Voor het maximale resultaat is het aan te raden om deze behandeling in combinatie te doen met de fruitzuurpeeling. De effectiviteit wordt met maximaal 50% verhoogd. Hierdoor kun je in een korte tijd intensievere resultaten behalen.

Een aantal belangrijke punten voor optimaal resultaat

 • Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd. Daarom dient de zon(nebank) minimaal 14 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om een zonnefactor van SPF 50 aan te brengen.
 • De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en licht trekkerig aanvoelen. Je kunt dit wegnemen door het gebruik van een olie-serum zoals de Dry Skin Rescue Serum of een van de Oli Elixirs.
 • Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Ook dan kun je gebruik maken van een olie-serum om de schilfering tegen te gaan.
 • Tussen een Botox behandeling en een BioPeel moet minimaal 14 dagen zitten. De BioPeel heeft een sterk ontgiftende werking, maar ook de botulinetoxine van de Botox
 • Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

Acne Go Away

45 minuten – € 42,50

Heb jij last van puistjes en onzuiverheden en wil je er graag vanaf? Heb je al van alles geprobeerd maar zonder het gewenste resultaat? Dan kunnen wij wat voor jou betekenen. Wij bij als team van Beauty 642 zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne, en helpen jouw graag naar een mooie en gezonde huid.

Acne kun je heel goed behandelen met de juiste producten, behandelingen en voedingsadviezen. Samen bespreken wij wat de opties en mogelijkheden zijn. Bij acne is het belangrijk om de talgproductie van acne onder controle te krijgen.
En het belangrijkste natuurlijk om zo min mogelijk schade en littekens te maken op de huid.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies gesprek over acne. Wij vertellen er graag meer over!

Wat is acne en hoe ontstaat het?
“ Voor een rustigere, gladdere en egalere huid “

Acne ontstaat vaak in de puberteit en is een bekend huidprobleem dat vaak voorkomt. De talgproductie in de puberteit is vaak verhoogd. Daarnaast ontstaat er vaak een verdikte hoornlaag, dit komt door ophopingen van dode huidcellen. Ook op latere leeftijd kan acne zich ontwikkelen, door bijvoorbeeld verandering in de hormoonspiegel en/of leefstijl. Acne is een ontsteking aan de talgklieren die zich bevind bij het haarzakje. Iedereen heeft talg in zijn of haar huid, talg is nodig om de huid en haartjes soepel te houden. Talg treedt via het haarzakje naar buiten, naar de huidoppervlakte. Wanneer deze uitgang van het haarzakje verstopt raakt (door bijvoorbeeld een te dikke hoorlaag), ontstaat er acne. Daarom is het zo belangrijk bij acne om de dode huidcellen op de huid te verminderen, zodat het talg geen ontsteking kan veroorzaken. Ook speelt de P. Acnes bacterie een belangrijke rol in het ontwikkelen van acne. Als de P. Acnes bacterie in grote mate aanwezig is op de huid, dan raakt de talgporie verstopt en zorgt het ook voor een ontsteking. Acne kunnen wij samen goed onder controle krijgen doormiddel van de juiste behandelingen en producten voor thuis gebruik.

Acne kun je herkennen aan; ontstekingen, rode bultjes, mee-eters en vaak een vette huid.

Derma Planing

€ 54,50

Dermaplaning is een behandeling waarbij we alle dode huidcellen en donsharen verwijderen van het gelaat. Dit doen we door middel van een chirurgisch steriel mesje dat speciaal is ontwikkeld voor dermaplaning. De behandeling is pijnloos en zeer effectief! Tijdens de behandeling reinigen wij allereerst de huid en daarna verzorgen wij hem met een intens voedend masker en bijhorende verzorgingsproducten.

Gelijk na de behandeling heb je een zachte, stralende en frisse huid, ontdaan van dode huidcellen en donshaar. De haartjes groeien na de behandeling NIET dikker of donkerder terug; de donshaartjes die we hebben verwijderd, groeien op dezelfde manier en kleur terug dan voorheen. Doordat dit een behandeling is dat aan de oppervlakte van de huid plaatsvindt, kan de structuur van het haarzakje niet veranderen.

Waar draagt Dermaplaning aan bij?

Een zachte, stralende en frisse huid

Dermaplaning heeft het volgende effect:

 • Verwijdert dode huidcellen en donsharen
 • Verfijnt fijne lijntjes
 • Egaliseert de huid
 • Bevorderd aanmaak collageen en elastine
 • Geeft de huid weer een “glow”
 • Betere opname van werkstoffen tijdens de behandeling
 • Make-up wordt mooier aangebracht op de huid

Belangrijke punten na de behandeling:

 • Binnen 48 uur geen gebruik maken van de sauna
 • Binnen 24 uur niet intensief sporten
 • Binnen 24 uur geen foundation, poeder etc. (Gebruik na 24 uur schone kwasten/spons)
 • Huid goed beschermen met een zonnefactor

Skin Treatment + Bindweefselmassage

€ 30,00 

Mini gezichtsbehandeling bestaande uit reiniging, serum &  bindweefselmassage

Losse module Bindweefselmassage

€ 15,00 

Bindweefselmassage toevoegen aan gezichtsbehandeling

Skin Treatment + Bindweefselmassage & relaxing

€ 40,00 

Mini gezichtsbehandeling bestaande uit reiniging, serum, bindweefselmassage + hoofdhuidmassage.

☾⁑ Voordelen van bindweefselmassage⁣

Bindweefselmassage heeft veel voordelen voor je huid en zorgt voor:⁣
✶Verbetering van je huidconditie.⁣
✶Stimulatie van je huiddoorbloeding.⁣
✶Verbetering van je huidfuncties.⁣
✶Stressreductie door het opheffen van onderhuidse verklevingen.⁣
✶Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel.⁣
✶Verbetering van de opname van werkstoffen in je huid.⁣
✶Nieuwe aanmaak van collageen en elastine.⁣
✶Stimulering van je celdeling.⁣
✶Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekentjes.⁣
✶Verbetering van je huidweerstand.

Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

Beauty 642

Faunastraat 60
1531 WH WORMER
T: (075) 303 05 98
E: info@beauty642.nl

Wij zijn aangesloten bij de Anbos:

anbos